sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Seitsemän päivää, seitsemän kirjaa. Ei selityksiä.


Twitterissä kiertää kirjallinen haaste Seitsemän päivää, seitsemän kirjaa. Ei selityksiä. Haasteessa jaetaan seitsemän päivän ajan päivittäin kuva yhdestä kirjasta. 

Haasteessa ei varsinaisesti ole mitään järkeä, koska siinä ei selitetä, millä perusteella kirjat on valittu. Silti haaste on jäänyt kiehtomaan mieltäni.

Twitter ei ole minun välineeni (en osaisi ikinä olla niin lyhytsanainen). Niinpä päätin, että jos osallistuisin haasteeseen, se tapahtuisi täällä, kirjablogissani. Kun Annamari Sipilä tämän päivän Hesarissa muistutti haasteesta, päätin, että on aika osallistua.

Koska kuvien yhteydessä ei saa selitellä, selitän etukäteen. Valitsin haasteeseen seitsemän kirjaa omasta kirjahyllystämme. Koska tämä on lastenkirjablogi, valitsin luonnollisesti lastenkirjoja. Valintakriteerinä oli, että kirjan aihepiiri kuvaisi jotenkin minua itseäni, esim. minulle tärkeää asiaa tai kiinnostuksen kohdetta.

Kuva kirjasta ilmestyy huomisesta alkaen joka päivä ensi viikon ajan aamulla kello yhdeksän. Liitän kuvan alle kirjan tekijätiedot, mutta muuta tekstiä ei haastepostauksissa tule olemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti