keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Teddykarhujen eväsretkipäivä kutsuu piknikille ystävien kanssa

Perjantaina on Teddykarhujen eväsretkipäivä. On aika kaivaa kirjahyllystä esiin pikkuruinen kirja nimeltään Nalle lähtee huviretkelle (Kirjalito 1997).

Kirjassa lelukaupan lelut, jotka vastoin odotuksia ovat eläviä, päättävät eräänä päivänä poistua lelukaupasta. Suunnitelmissa on eväsretki.




Nalle ja Risto Räsynukke hyppäävät Alina Auton kyytiin. Nukkekodin nuket varustavat heidät eväskorilla, ja niin päästään matkaan. Ystävykset suuntaavat kohti metsää. Retki alkaa lupaavasti. On loistava sää ja tie polveilee kauniiden maisemien läpi.

Metsään tullessaan ystävykset kohtaavat vastoinkäymisiä, mutta onneksi ystävät rientävät apuun! Vaikeudet voitetaan ja vihdoin päästään retkilounaan kimppuun.

"Väsyneenä kiireisen ja jännittävän päivän jälkeen Nalle ystävineen nukahti... ja näki unta huviretkistä, herkuista ja seikkailuista!"

Vielä ehtii järjestää perjantaiksi mukavan piknik-retken ystävien kanssa. Ottakaa herkkuja pursuava piknik-kori käsivarrelle, napatkaa nalle kainaloon ja suunnatkaa johonkin mukavaan retkipaikkaan. Pitäkää hauskaa!


Nalle lähtee huviretkelle
Englanninkielinen alkuteos: Teddy Goes on a Picnic
Suomennos: Kirsti Laalo
Kustantaja: Oy Kirjalito Ab 1997




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti