torstai 22. lokakuuta 2020

Halloweentunnelmaa voi etsiä Kierrätyskeskuksen kirjoista

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksissa on perinteisesti lokakuussa ollut kirjateemana lapset ja nuoret. Nyt luin Kierrätyskeskuksen verkkosivuilta, että kirjateema on myymälöissä tauolla, ilmeisesti koronan vuoksi. Verkkokauppa sentään toimii normaalisti.

Koska haluan edistää kirjojen kierrätystä, keräsin Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta lasten- ja nuortenkirjoja, jotka sopivat luettavaksi syksyn kummitusjuhlien aikaan. Postauksen kuvat ovat kuvakaappauksia Kierrätyskeskuksen verkkokaupan sivuilta.

Kirjat Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa ovat yksittäiskappaleita. Jos kiinnostut jostain kirjasta, kannattaa olla nopea. Jos kirjaa enää löydy valikoimasta, joku on jo valitettavasti ehtinyt ostaa sen.

 

Franklin kummitusjuhlissa on harvoja suomenkielisiä halloweenaiheisia kuvakirjoja. Tästä kirjasta on tulossa halloweenina oma postaus.


Helppolukuinen Polisen kommer! -kirja on suomennettu nimellä Karkki vai kepponen? Se sopii mainiosti halloweenin aikaan. Kirjoitin kirjasta viime vuonna.   

Spökjakt! kuulostaa sopivalta kirjalta aaveiden ystäville. Tämäkin on helppolukuinen.


Geoetsivät taitavat olla aaveen jäjillä.


Samuli joutuu kummituspulaan.

 Kauhukartanossa tavataan levoton paronitar.

 Mitähän 3 etsivää näkee kauhujen linnassa?

Millaista olisi olla vampyyrin sisko?

Vampyyrisiskokset lähtevät eväsretkelle, mutta retki saa ikävän käänteen.

Tästä opaskirjasta on apua, jos kohtaa zombien.


Kannattaisikohan opetella lohikärmeskieltä?


Mörkylin palapelikirjan
ääressä syksyn pimenevät illat vierehtävät rattoisasti.




PS. Helsingin Kirjamessut alkavat tänään. Olen tosi innoissani. Luvassa on paljon hyviä keskusteluja, ja messutarjouksista löytyy runsaasti ostettavaa — vaikkapa pukinkonttiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti