perjantai 1. tammikuuta 2021

Kirja-arvonta blogin synttärin kunniaksi (päättynyt)


Hyvää uutta vuotta!

Tänään en juhli ainoastaan uuden vuoden alkua vaan myös blogini kaksivuotissynttäreitä. Blogia aloittaessani tavoitteenani oli oikeastaan blogata vuoden verran. Nyt jo kaksi vuotta on vierähtänyt tiiviisti lastenkirjojen parissa.

Vuodenvaihde on sopiva hetki punnita tämän aikaa nielevän harrastukseni plussia ja miinuksia. Vieläkö kannattaa jatkaa?

Useimmiten kirjoittaminen on hauskaa. Viime aikoina myös kuusivuotiaani on alkanut ottaa jonkin verran osaa harrastukseeni ja ehdotellut itse postausaiheita. Se on ollut tosi kivaa! Välillä kuitenkin turhauttaa ja tuntuu, ettei kirjoittelullani ole mitään merkitystä.

Tajusin vihdoin, että minun olisi helpompi kirjoittaa, jos tietäisin, keille kirjoitan. Minulla ei ole juuri mitään käsitystä, ketkä blogiani lukevat. Siksi pyydän apua. 

Kertoisitko kommenteissa, mikä saa sinut lukemaan Lastenkirjavuotta. Oletko kenties lapselle lukuvinkkejä etsivä vanhempi, isovanhempi tai muu läheinen? Seuraatko blogia työsi puolesta? Oletko itsekin bloggaaja? Vai muuten vaan kiinnostunut lastenkirjoista?

Minkälaista sisältöä luet mieluiten? Kiinnostavatko kirjaesittelyt? Uusista vai vanhoista kirjoista? Haluatko lukea myös muuta kuin kirjaesittelyjä?

Saadakseni enemmän vastauksia päätin pistää pystyyn arvonnan. Arvon kaikkien kommentoijien kesken Miika Nousiaisen uusimman romaanin Pintaremontti, josta itse pidin kovasti. Sivusin kirjaa viime sunnuntain postauksessa. Mainostekstissä kirjaa kuvataan seuraavasti: "Riemastuttava komedia hyvinvointi-ihmisten pahoinvoinnista — hautajaisista häihin".


Kommentoida toki saa, vaikkei haluaisikaan osallistua arvontaan. Jätä silloin sähköpostiosoitteesi ilmoittamatta.

Arvonnan järjestäjänä toimin yksinomaan minä itse. Arvontaa ei ole sponsoroitu.

Arvonnan säännöt

1. Voit osallistua arvontaan, jos tämä ei ole ensimmäinen kerta kun vierailet blogissani eikä ensimmäinen postaus, jota täällä luet.

2. Arvontaan osallistutaan kirjoittamalla tähän postaukseen kommentti. Kerro kommentissa, mikä saa sinut lukemaan tätä blogia ja minkätyyppisiä postauksia toivoisit näkeväsi blogissa jatkossa. Ei siis riitä, että toteat vain olevasi mukana arvonnassa.

3. Arvontaan osallistuvat kaikki 15.1.2021 klo 24 mennessä kommentoineet, jotka ovat ilmoittaneet kommentissa myös sähköpostiosoitteensa.

4. Jokaisella on arvonnassa vain yksi arpa riippumatta siitä, montako kommenttia lähettää.

5. Arvonta suoritetaan 16.1.2021, jolloin otan voittajaan sähköpostitse yhteyttä. Jos voittaja ei vastaa viestiini eikä toimita postitustietojaan 22.1.2021 mennessä, suoritan uuden arvonnan.

6. Palkintokirja toimitetaan voittajalle postilähetyksenä. Toimitan kirjan ainoastaan Suomessa (poislukien Ahvenanmaa) sijaitsevaan postiosoitteeseen.

Onnea arvontaan! 

 

Muokkaus 16.1.2021
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arvonta on suoritettu tänään suljettuna lippuäänestyksenä, jossa tyttäreni toimi onnettarena. Voittajaksi selviytyi Hippohiiri. Paljon onnea voittajalle! Laitan sinulle sähköpostia.




11 kommenttia:

  1. Itselleni kaikista oivallisin keino pysyä kuulolla kirjamaailman tapahtumista on kirjablogit, siksi myös tämä. Omat lapset ovat jo kasvaneet aikuisiksi ja joululomalla muistelimme niitä parhaita iltasatuja ja mieleen jääneitä kertomuksia. Se keskustelu oli silkkaa musiikkia äidin korville ♥. Nyt ostan lahjaksi lastenkirjoja ja tulee niitä itsekin luettua ja hieman eri vinkkelistä katsottua kuin lapsille aikoinaan lukiessani. Ja minusta on hienoa, että blogissasi on näitä kurkistuksia lukurauhan päivään, maailman runouden päivään, maailman teatteripäivään...
    Minulla on muuten kirjastosta lainassa tuo Nousiaisen Pintaremontti, mutta vahvasti näyttää siltä, etten ehdi sitä ajallaan lukemaan ja kirja on jo varattu eteenpäin. Olisi mieluinen omassa hyllyssä ja voisin viettää omaa lukurauhan päivääni sen parissa.

    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että aikuistuneet lapset muistelevat lapsuuden satuja ja kertomuksia! Takuulla musiikkia äidin korville <3
      Onnea arvontaan!

      Poista
  2. Luen kirjablogeja saadakseni vinkkejä ja suosituksia mielenkiintoisista kirjoista niin itselleni kuin lapsillekin. Sinun blogistasi olen saanut monta hyvää kirjavinkkia omille ja kummilapsille, viimeisimpänä mieleentulee kuusivuotiaan 10 kirjavinkkiä joulun aikaan! Tyttäreni oli vinkeistä niin iloinen. Kiitos kun kirjoitat! :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että kirjavinkeistä oli iloa tyttärellesi! :)
      Onnea arvontaan!

      Poista
  3. Luen blogeja hyvien vinkkien toivossa! Niitä jatkossakin, kiitos! Mukaan arvontaan tottakai.. sefedinikati@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pian on luvassa postaus, jossa vinkkaan kiinnostavimmista keväällä ilmestyvistä lastenkirjoista. :)
      Onnea arvontaan!

      Poista
  4. Luen blogiasi mielenkiinnosta lastenkirjallisuutta ja lapsille lukemista kohtaan. Minulla on oma lapsi, jonka kanssa luemme paljon, ja lisäksi teen työtä alle kouluikäisten lukemisen puolesta kirjastossa. Sisällöstä kiinnostaa oikeastaan kaikki, mitä jo teet - kirja-arviot (sekä vanhemmat että tuoreet kirjat), vuodenkiertoon liittyvät kirjajutut, tapahtumat ja muut. Kiitos, kun teet arvokasta työtä lastenkirjallisuuden puolesta! <3 sallapirita.wahlman@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kiitos Salla! Ja kiitos kaikista kirjoittamistasi kommenteista <3. Ne ovat usein piristäneet päivääni. :)
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  6. Blogeista haen lukuvinkkejä! Kiitos niitä tulemaan lisää.. sefedinikati@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Olen löytänyt blogistasi monta kivaa kirjavinkkiä. Meillä on 4 lasta, mm. juuri 7 v täyttänyt. Toivottavasti jaksat jatkaa blogiisi kirjoittamista. Kirjaesittelyt kiinnostavat ja lapsilta saa tosiaan hyviä ideoita. Arvonnat ovat aina kivoja :).
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että ehdit mukaan arvontaan, Hiisukas :). Hauska kuulla, että olet löytänyt blogista kirjavinkkejä.

      Poista