maanantai 3. kesäkuuta 2019

Vinkkaus: Hesarissa arvioidaan lasten- ja nuortenkirjoja

Verkkomodeemimme meni aivan yllättäen rikki. Bloggaajan painajainen! Sain ajastettua huomisen ja ylihuomisen postaukset töissä (ruokatunnilla tietysti).

Kotiin päästyäni huomasin, että tämänpäivän Helsingin Sanomissa oli suuri juttu, jossa arvioitiin lasten- ja nuortenkirjoja. Verkkolehdessä esittelyyn on päässyt peräti 25 teosta. Ilahdun aina suunnattomasti, kun luen tiedotusvälineistä lastenkirjoihin liittyviä artikkeleita. Valitettavasti niitä ei ilmesty turhan usein.

Sormeni olisivat syyhynneet päästä kirjoittamaan kommentaaria Hesarin juttuun. Mukana arvioinnissa oli useampiakin kirjoja, jotka olemme lukeneet ja joista olemme pitäneet. Olen nyt kuitenkin kännykkäni tosi hitaan verkkoyhteyden varassa, eikä kännykällä kirjoittaminen ole minulle kovin nopeaa. 

Siksi tyydyn vain vinkkaamaan tuosta Hesarin artikkelista. Kannattaa tutustua, jos mahdollista. Kulttuurisivuilla ilmestynyt artikkeli on otsikoitu: "Näistä kirjoista saa riemua, tietoa ja itseluottamusta – Arvioimme 25 uutta lasten- ja nuortenkirjaa, kaksi teosta nappasi täydet viisi tähteä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti