lauantai 2. marraskuuta 2019

Kauhua kakaroille - Pyhäinpäivän tunnelmia

Vietimme tänään pyhäinpäivää tyttäreni S:n kanssa kulttuurikeskus Stoassa, jossa oli Kauhua kakaroille -tapahtuma. Stoa oli täynnä lapsia ja vanhempia, täynnä meteliä ja naurua ja toinen toistaan karmivampia halloween-asuja.



S kävi askartelemassa itselleen hienon heijastimen ja jonottamassa kotiinviemisiksi ilmapallon. Hän tanssi Kikattavan kakkiaisen johdolla, mutta kirjaston ohjelma oli ylitse muiden.

Kyllä tätä heijastinta kelpaa käyttää



Kikattava kakkiainen hurmasi pienet

Kirjaston lasten- ja nuortenosastolla oli panostettu kunnolla erikoispäivään. Osasto oli hienosti koristeltu ja sinne oli tilattu suuret määrät mörkö-, kummitus- ja hirviökirjoja myös muista kirjastoista.

Halloweenin lukuvinkkejä

Lisää lukuvinkkejä

Halloweenin elokuvavinkkejä

Hyllyjen väliin oli piilotettu etsimistehtävä, jossa piti löytää noita, peikko, kummitus, hirviö ja lepakko. Palkinnoksi löytäjälle jokaisen hahmon luota sai värityskuvan.


Eniten innoissaan S oli hyllyjen väliin rakennetusta kauhukujasta, jossa kirjojen lomaan oli ripoteltu kaikenlaista karmivaa katseltavaa. S:n piti käydä kokemassa kuja monta kertaa. Välillä jono oli pitkä, mutta S oivalsi aikansa Kikattavaa kakkiaista seurattuaan, että koska muut lapset olivat jammailemassa, hän voisi saada kauhukujan kokonaan itselleen.

Kauhukuja oli hitti

Suuri kiitos Itäkeskuksen kirjaston henkilökunnalle ikimuistoisesta iltapäivästä! Uskoisin, että teemapäivä houkutteli kirjastoon sellaisiakin lapsiperheitä, jotka harvemmin kirjastossa käyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti